.

DHCP Lease time

<<

vp75

Jr. Member
Jr. Member

Posts: 78

Joined: Tue May 01, 2007 6:46 am

Post Wed Jan 04, 2012 8:15 pm

Re: DHCP Lease time

Guys,
thanks for your pointers.
Atlast, things got settled now. I have got working version of lab without any issues...After setting as Hostonly, I got the better picture.
Also came across config setting in metasploitable website, which gave a very good idea of what I have to do...

Cheers
V
eCPPT
<<

jsloan1223

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 20

Joined: Tue Apr 24, 2007 3:46 pm

Location: North Dakota, USA

Post Thu Jan 05, 2012 10:21 am

Re: DHCP Lease time

That's great news. Good job, V.
<<

bschumacher

Newbie
Newbie

Posts: 1

Joined: Fri Feb 15, 2013 4:31 pm

Post Fri Feb 15, 2013 4:34 pm

Re: DHCP Lease time

Since nobody said the correct answer I figured I would clear things up for anyone else reading this.

DHCP will renew your lease at half of the duration of the total lease time. That is why you are seeing the time that you are seeing. It should start at 1800secs after the latest attempt to renew.
Previous

Return to OS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software