.

Hydra Error

<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Wed May 25, 2011 9:37 pm

Hydra Error

???
Hello guys i have an issue with hydra in BT5 and hoping someone can help me out.
when i use hydra against DeICE 100.1 im not able to do and ftp and ssh i get the following errors and im not able to figure it out.
Please HELP!

this is what i input:
root@bt:~# hydra 192.168.1.100 ssh -L /root/Desktop/username -P /root/Desktop/username


  Code:
Error: Not an FTP protocol or service shutdown: 500 OOPS:


this is what i input:
root@bt:~# hydra 192.168.1.100 ftp -L /root/Desktop/username -P /root/Desktop/username


  Code:
Compiled without LIBSSH v0.4.x support, module is not available!


any ideas???

???
Thanks for the help!
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Wed May 25, 2011 9:53 pm

Re: Hydra Error

I think usually the login and password files are different.  The one containing the usernames/logins is a list with one username per line, the password list is a different file using the same format - one password per line - usually a dictionary of some sort.  Checking the hydra man page, the format looks to be a little different than what you have also.  Usually the options go before the target.
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Wed May 25, 2011 9:54 pm

Re: Hydra Error

Thanks for the quick reply ill do that! and post the outcome:)
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Wed May 25, 2011 10:02 pm

Re: Hydra Error

No problem.  And I just wanted to note that while the errors don't look like syntax errors, that's one aspect we can make sure we cover while troubleshooting.  I'm not sure about the FTP error, but the SSH error looks like something up with the app itself.  But you said you were using BT5 and I haven't experienced any issues with hydra on my copy of BT5 (Gnome 32-bit).  Which brings up another question, which version of BT5 are you using - Gnome/KDE, 32-bit/64-bit?  I noticed a few weird issues with my 64-bit copy (uninstalled at the moment, so I can't test it to verify), but I didn't use hydra on it either before uninstalling it.

Anyway, let us know how it goes.  We'll get you up and running :)
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Wed May 25, 2011 10:02 pm

Re: Hydra Error

This what i Tried
root@bt:~# hydra -L /root/Desktop/username -P /root/Desktop/list 192.168.1.100 ssh

and this was the outcome. ???

  Code:
Hydra v6.2 (c) 2011 by van Hauser / THC and David Maciejak - use allowed only for legal purposes.
Hydra (http://www.thc.org/thc-hydra) starting at 2011-05-25 22:00:02
Error: Compiled without LIBSSH v0.4.x support, module is not available!


any idea what im doing wrong i do have the LIBSSH.
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Wed May 25, 2011 10:05 pm

Re: Hydra Error

lorddicranius wrote:Which brings up another question, which version of BT5 are you using - Gnome/KDE, 32-bit/64-bit? 



I Have the 64bit Gnome:) could that be the issue?
Thanks ;)
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Wed May 25, 2011 10:34 pm

Re: Hydra Error

Yep, looks like it.  Checking this thread:

http://www.backtrack-linux.org/forums/o ... pport.html

...purehate replied saying it was resolved.  I'm not sure if a simple: "apt-get update" and "apt-get upgrade" would resolve the issue or not, but it looks like the steps in post #2 in that thread solved the issue for a couple other users.  I'd try the apt-get method first.

**EDIT**

That thread I found was an old one lol.  So it looks like they didn't compile it was SSH capabilities in both BT4 and BT5 upon release.  Not sure if this is in the works to get resolved (again), or if they are leaving it up to the users to add the capability themselves.
Last edited by lorddicranius on Wed May 25, 2011 10:37 pm, edited 1 time in total.
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

millwalll

Post Thu May 26, 2011 5:43 am

Re: Hydra Error

I updated my BT5 last night and there were a lot updates including hydra so maybe try updating BT
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Thu May 26, 2011 9:13 am

Re: Hydra Error

Thanks for the help ill try that! as soon i get home!

Thank you for taking the time to reply! ;D
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Thu May 26, 2011 11:45 am

Re: Hydra Error

I setup BT5 Gnome 64-bit in a VM this morning and updated it, and I'm getting the LIBSSH error that f4csimil3 has been getting.

I downloaded hydra's tarball, but I'm having issues compiling it with SSH.  The README shows the basic install instructions I'm used to (./configure, make, make install), but just underneath that it says if you want to add SSH support, you need to add a specific option to the "cmake command line."  Tried using cmake instead of make, and I get an error saying there's no CMakeLists.txt.  I'm not sure if there's a way to create that easily or a way to add the needed option to "make" instead of "cmake," but I'm stuck at this point.
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Thu May 26, 2011 11:52 am

Re: Hydra Error

I also tried that last night and im in the same spot! >:(

Any idea guys on how to get it fixed?
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Thu May 26, 2011 12:08 pm

Re: Hydra Error

I saw your thread regarding the same issue over at BT's forums.  I posted a reply also, but my posts still require approval (newer account).  Hopefully we can find some kind of resolution soon.
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Thu May 26, 2011 12:11 pm

Re: Hydra Error

Thanks Lord.

Different question any idea how many post you must have so you donot require approval?
<<

lorddicranius

User avatar

Sr. Member
Sr. Member

Posts: 448

Joined: Thu Mar 03, 2011 3:54 am

Post Thu May 26, 2011 12:21 pm

Re: Hydra Error

I'm not sure.  The only thing I was able to find regarding it was this thread: http://www.backtrack-linux.org/forums/b ... rules.html

But it doesn't specify how long the moderation period is.
GSEC, eCPPT, Sec+
<<

f4csimil3

User avatar

Newbie
Newbie

Posts: 22

Joined: Fri May 06, 2011 9:10 am

Post Thu May 26, 2011 12:47 pm

Re: Hydra Error

That Kinda sucks Huh?

Well hopefully somebody can help out with the SSH issue:D
Thanks
Next

Return to Network Pen Testing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
.
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by ST Software